петък, 30 октомври 2009 г.

ЧЕТВЪРТА СРЕЩА: EUROPEAN SOUND DELTA PROJECT

Артисти от целия свят и партньори от Франция, Румъния, България участват в артистична резиденция и международен тримесечен проект с плаващи студиа по река Дунав и каналите на Рейн и Майн. Ще разберете повече, ако сме заедно на срещата в музея на 31 октомври събота от 11 часа. Очакваме ви!
След срещата:
Проектът European Sound Delta

Партньорите:
Европейски пространства (Bg)
Rokolectiv (Ro)
Collectif MU (Fr)

PHILLIP GRIFFITS aka WPMG (Fr)
роден в Бразилия през 1978. Завършва Консерваторията на Бордо, Франция. Импровизациите му са свързани с мястото, където музицира. Ударни и гласове се смесват в хореография, която той изпълнява на живо.

MIRA CALIX (Uk)
Ако днес се окажете в гората, със сигурност имате шанс за изненадваща среща! Може да минете покрай красиво момиче, заровено в коренищата на дърветата, екипирана с техника, да пуши, крещи, танцува и записва звуци в прекрасния пролетен ден.

SILLYCONDUCTOR (Ro)
Знаете ли как звучи един оркестър? А осем? Знаете ли как тимпаните мимикрират във вездесъщ 808 бас барабан? Може ли 40-минутна симфонична творба да живее в кубичната конструкция на танцова музика? Да. Със Sillyconductor

PISTA MASHINA (Bg)
Никой не знае точно как изглеждат. Спекулациите в местни и чужди медии заливат феновете с различни теории, но истинската информация е мъглива. От извънземни, през суперсъздания до роботи-андроиди....

Няма коментари:

Публикуване на коментар